Over Seminis

Onze visie

Samen vele monden voeden

Het voeden van de snelgroeiende wereldbevolking is geen gemakkelijke opgave. De mensen die ons dagelijks eten verbouwen, doen hun uiterste best om voldoende – en betaalbaar – voedsel te produceren. Daarvoor moeten zij kunnen werken met zaden van de hoogste kwaliteit, inclusief professionele ondersteuning en toegang tot technische kennis en dat is precies wat Seminis hen biedt.

Samen grootse prestaties leveren

Seminis is uitgegroeid tot één van de grootste veredelaars van groentezaden in de wereld. Dat succes is zonder twijfel het resultaat van onze voortdurende inzet om onze klanten, overal en altijd, de beste zaden en de juiste ondersteuning te bieden.

Onze strategie wordt bepaald door drie elementen:

1. Unieke behoeften
Wij vergaren onze kennis vanuit de hele wereld en zetten die in voor lokale oplossingen. Daarbij luisteren wij naar telers, om de unieke uitdagingen waar zij voor staan te begrijpen en samen met hen de beste producten en oplossingen te vinden.

2. Zinvolle innovatie
Seminis maakt gebruik van uitgebreide technologische kennis op het gebied van zaadveredeling en de groenteteelt, om daarmee hybride zaden te ontwikkelen met de hoogste toegevoegde waarde voor de afnemers. Onze klanten kunnen erop rekenen dat wij zaden leveren, die excelleren in opbrengst, productie, smaak, voedingswaarde en die daarnaast beter bestand zijn tegen ongunstige omstandigheden, plagen en ziektes.

3. Samen teeltrisico’s minimaliseren
Wij bieden onze klanten waar ook ter wereld betrouwbare en consistente ondersteuning: voor, tijdens en na hun aankoop. Samen slaan we de handen ineen om alle kennis, ervaring en teeltmogelijkheden te combineren met de juiste kwaliteitsrassen. Zo worden de teeltrisico’s tot een minimum beperkt.

Seminis geeft u de vrijheid om u volledig te richten op uw doelstellingen en ware passie: het telen van de best mogelijke gewassen en het bouwen aan een succesvol bedrijf met een welvarende toekomst.