Over Seminis

Uitstekend groeipotentieel

Seminis is de grootste ontwikkelaar, teler en verkooporganisatie van groentezaden ter wereld. We ontwikkelen hybride zaden met een hoog potentieel, verbeterde kwaliteit, uniformiteit, smaak en voedingswaarde. Daarnaast hebben deze hybrides betere resistenties tegen schadelijke insecten, waardoor zij minder bestrijding vergen en daarmee minder belastend zijn voor het milieu.

Seminis gebruikt traditionele technieken in de plantenteelt en combineert dit met moderne wetenschap. Zo kunnen wij groenten ontwikkelen, die de hoogste marktopbrengst geven. De eindproducten van Seminis smaken beter en zijn voedzamer voor de consument. Ons assortiment groentezaden bestaat uit broccoli, kool, wortelen, prei, bloemkool, komkommer, sla, suikermaïs, tomaten, paprika, uien en meer.

Seminis biedt u alle mogelijkheden om uw doelstellingen te bereiken: de beste gewassen telen, uw bedrijf uitbouwen en actief aan uw toekomst werken. Wij geven u daarbij alle mogelijke ondersteuning. Niet alleen door u de beste zaden te leveren, maar ook door onze innovaties. Wij werken van ‘global’ naar ‘local’: wereldwijde inzichten voor lokale oplossingen.

Op die manier biedt Seminis u de basis voor een uitstekend groeipotentieel!

Lees meer over onze visie