Winnaar ‘kei’ leuk weekend bekend

Rockito_winnaarSeminis vierde recentelijk de introductie van onze nieuwste ui Rockito met een ‘kei’ leuke actie: uientelers maakten kans op een lang weekend in Drenthe. Tussen de hunebedden! Inmiddels mogen wij de winnaar feliciteren: Gijsbert van Wijgerden viel met zijn neus in de boter.

Gijsbert is de zoon van Henk van Wijgerden. Samen met Henk staat hij aan het hoofd van een loonbedrijf in Andel, maar daarnaast telen vader en zoon ook uien. Daarin zijn zij al meer dan tien jaar klant bij Seminis. Dit jaar bestelden Gijsbert en Henk de Seminis ui SV3557ND, maar zij gaan – vanzelfsprekend! – ook een proef draaien met Rockito.

Afgelopen week bezocht onze accountmanager Lennert van Arenthals Gijsbert en overhandigde hem de cheque met de waarde van een lang weekend in vakantiepark Landal Aelderholt in het Drenthse Aalden. Het team van Seminis feliciteert Gijsbert met zijn mooie prijs!

Steengoed in hardheid
De actie refereerde uiteraard aan de naam van de nieuwe ui, Rockito, die slaat op de uitstekende hardheid van dit ras, gecombineerd met een zeer sterke huid. Dat is de zekerheid voor de lange bewaring! Seminis heeft hoge verwachtingen van deze ‘steengoede’ ui.

Rockito is een middenvroeg ras, dat geschikt is voor de zeer lange bewaring tot en met juni. Juist door de hardheid en de sterke huid is dit ras een betrouwbare keuze voor telers die hun uien langdurig op willen slaan. Bovendien kenmerkt Rockito zich door een zeer goede spruitrust, wat de kwaliteit in bewaring ook ten goede komt.