Een ’kei’ leuk weekend met Rockito!

Seminis viert de introductie van haar nieuwste ui Rockito met een ‘kei’ leuke actie: uientelers maken kans op een lang weekend in Drenthe. Tussen de hunebedden!

Rockito_AnsichtkaartHet enige wat zij daar voor hoeven te doen is de speciale actiekaart in te vullen. Deze is verkrijgbaar via de accountmanagers Mees de Lorm (mees.de.lorm@monsanto.com) en Lennert van Arenthals (lennertvan.arenthals@monsanto.com). De actie loopt tot en met maart 2016.

De actie refereert uiteraard aan de nieuwe naam van dit ras, Rockito, die slaat op de uitstekende hardheid van dit ras, gecombineerd met een zeer sterke huid. Dat is uw zekerheid voor de lange bewaring! Seminis heeft hoge verwachtingen van deze ‘steengoede’ ui.

Rockito is een middenvroeg ras, dat geschikt is voor de zeer lange bewaring tot en met juni. Juist door de hardheid en de sterke huid is dit ras een betrouwbare keuze voor telers die hun uien langdurig op willen slaan. Bovendien kenmerkt Rockito zich door een zeer goede spruitrust, wat de kwaliteit in bewaring ook ten goede komt.

Klik hier voor de voorwaarden van deelname.